Om de Zeeuwse horeca een hart onder de riem te steken, opent Boutique Hotel Eleanor de keuken voor topchefs van restaurants uit de regio. Met het arrangement Culinaire Zeeuwse Parels by Eleanor kunnen gasten tweeënhalve week lang genieten van verfijnde gerechten uit verschillende Zeeuwse keukens.
Eten én slapen op niveau
Van 3 tot 17 december zwaaien topchefs van verschillende Zeeuwse restaurants de scepter in de keuken van het restaurant van Boutique Hotel Eleanor. Tweeënhalve week lang wisselen vijf chefs elkaar af om de hotelgasten een bijzondere culinaire ervaring te bezorgen.
Chef Edwin Vinke van tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang trapt af met een fruits-de-mer-menu. De keuken van de Kromme Watergang draait om superieure seizoensproducten uit de zee. Edwin Vinke richt zich voor dit menu op vis, schaal- en schelpdieren en zijn doel is om de zintuigelijke ervaring van de gasten te stimuleren. De sterrenchef is enthousiast over de unieke samenwerking met Eleanor. “Fantastisch dat we samen de Zeeuwse schelpjes een podium kunnen blijven geven”, aldus Vinke. Ook chef Thijs Meliefste van restaurant Meliefste kijkt uit naar zijn tijdelijke werkplek. “Ik vind het een mooi gebaar van Eleanor en wij zijn er enorm mee geholpen. Dat waarderen we en daarnaast vind ik het ook écht leuk om te doen”, zegt de chef.
Om je de best mogelijke ervaring te bieden maken wij gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Prima