– winactie – meedoen kan t/m 8 november
Luna Trapani – Veganista de Italiaanse plantaardige keuken.
1 november is het World Vegan Day! Hoe beter te vieren dan met een flinke portie plantaardige receptinspiratie! Wij mogen het boek Veganista weggeven. In dit boek neemt auteur Luna Trapani je mee in de Italiaanse keuken zonder het gebruik van dierlijke producten.
Wil jij dit boek hebben?
Wij verloten een Veganista boek onder onze volgers op Instagram!
Wat je moet doen om kans te maken: Een follow op onze Instagram + like op onze winactie post en wie weet maak jij kans op dit prachtige boek!
Tip: Wil je extra kans maken? Tag dan je vrienden in de comments.
Over Veganista
Dit boek bevat 60 recepten voor overheerlijke Italiaanse vegan gerechten, sommige modern, andere klassiek.
Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu: Luna Trapani verwent met overheerlijk Italiaans vegan food. Puur en simpel.
De jonge Italiaans-Vlaamse kok ontwikkelt voortdurend nieuwe recepten met plantaardige ingredienten. Zij laat aan de hand van haar eigen foto’s zien dat Italiaanse veganista gerechten veel eenvoudiger te maken zijn dan de meesten denken. Want, zegt Luna,‘de Italiaanse keuken is sowieso al grotendeels gebaseerd op groenten’ Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu: Luna Trapani verwent met overheerlijk Italiaans vegan food. Puur en simpel.
Dit bericht bekijken op InstagramEen bericht gedeeld door LUNA TRAPANI (@lunatrapani) op
Over Luna Trapani
Luna Trapani (22 jaar) is een creatieve kok, ze heeft een Italiaanse vader en Belgische moeder. Ze heeft een eigen bar en Italiaans vegan restaurant in Antwerpen (Spritz). Veganista is haar eerste boek: de recepten en fotografie zijn beiden van haar hand.
De jonge Italiaans-Vlaamse kok ontwikkelt voortdurend nieuwe recepten met plantaardige ingredienten. Zij laat aan de hand van haar eigen foto’s zien dat Italiaanse veganista gerechten veel eenvoudiger te maken zijn dan de meesten denken. Want, zegt Luna,‘de Italiaanse keuken is sowieso al grotendeels gebaseerd op groenten’